Logo

Na prvoj kulturno modnoj manifestaciji "Creative & Fashion Industry" predstaviće se i dobro poznata dizajnerka MORANA KRKLEC istoimenog brenda ženske odjeće iz Hrvatske koja je na modnoj sceni prisutna već više od 10 godina.

U početku karijere osvajala je brojne nagrade za studente i mlade dizajnere, a svoj brend predstavljala je na brojnim međunarodnim sajmovima, festivalima dizajna i showroom-ovima.

Osvajanjem titule najboljeg mladog modnog dizajnera u Hrvatskoj 2012. godine u sklopu takmičenja LIFT by Perwoll, a u sklopu Fahion.hr-a postala je prepoznata od strane struke, kritike i publike.

image
MORANA KRKLEC

Od tada svake sezone stvara kolekcije koje osim putem revija predstavlja i na raznim izložbama i festivalima dizajna u regiji i inostranstvu (Atelier u Zagrebu, Fashion.hr u Zagrebu, Dan D u Zagrebu, Skopje Design Week, Zavod Big-mesec oblikovanja u Ljubljani, Cro Art and Craft expo u New York-u,CUBE Showrom u Parizu...).

image
MORANA KRKLEC

Davne 2016. godine Morana je otvorila svoj Atelje, a postavljanjem armaturne mreže koja omogućuje neograničene transformacije prostora, od ateljea, showrooma, do galerijskog prostora ili prostora za druženje stvorila je kreativni kutak koji rado posjećuju pripadnici modne scene ali i zaljubljenici u posebne modne komade ove dizajnerke koje žele nositi na sebi.

Neutralni sivo bijeli tonovi interijera glavni akcent prepuštaju odjeći koja je u prostoru izložena.

image
MORANA KRKLEC